16 Eylül 2014 Salı

MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali Baslıyor


MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali Başlıyor! 
Küresel barış organizasyonu MasterPeacebu yıl ilk kez 21 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında dünya çapında düzenleyeceği konserleriyle İstanbul'dan da dünyaya seslenmeye hazırlanıyor. Bu yıl ilk defa Türkiye'de yapılacak olan festivalde, Can Bonomo, Elif Çağlar, 123, Boğaziçi Caz Korosu, The Away Days, No Land, Ziya Azazi ve Social Inclusion Band sahne alacak! MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali, KüçükÇiftlik Park’ta 21 Eylül 2014 Pazar günü saat 14:00'den gece 00:00'a kadar birçok etkinlikle gün boyu barış gönüllülerini ağırlayacak!  

Müziğin ve sanatın dönüştürücü, birleştirici gücüne inanan MasterPeace; 21 Eylül 2014 Birleşmiş Milletler Dünya Barış Günü'nde müziği çatışmaların üstünde tutarak; Amsterdam, İstanbul, Kahire, Katmandu, Kongo olmak üzere dünyanın birçok farklı bölgesinde barış konserleri düzenliyor. 24 saat süre ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan konserlerde, Amsterdam'da çatışan bölgelerden sanatçılar bir araya gelerek şarkılarını barış ve birliktelik için seslendirecek. Aynı zamanda İstanbul, Hindistan, Kahire, Ermenistan, Kongo'da flagship konserler düzenlenirken, 50 farklı lokasyonda bir çok barış etkinliği gerçekleştirilecek. 
MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali'nde  müziğin yanı sıra, sanatın birçok farklı koluyla da desteklenen yaratıcı atölyeler, workshoplar, sanatçılar eşliğinde interaktif duvar boyama performansları ile katılımcıları, gün boyu barış için bir araya gelmeye ve birlikte yaratmaya davet ediyor.  
MasterPeace Hakkında; 
MasterPeace; yönetilmekten ziyade toplumun kendi inisiyatifiyle hızla büyüyen ve herkese hitap eden, yaratıcı ve küresel bir barış hareketidir.  Bu hareket herkese açık olmakla beraber, bireyleri ,yetenek ve enerjilerini barış için kullanmak adına kendi girişimlerini başlatmaya veya bir MasterPeace girişimini desteklemeye davet etmektedir. MasterPeace'in; ‘MasterPeace Kulüpleri’, ‘MasterPeace Konseri’ ve çeşitli yerel girişimlerle birlikte birçok projesi bulunmaktadır. Bu projeler; yaratıcı kampanyalar, sosyal medya, yerel - küresel etkinlikler ve özellikle sanat ve müziğin de yardımıyla iletişimin sağlanmasını, gelişimin sürdürülmesini amaçlamaktadır. 
MasterPeace Türkiye'de Toplum Gönülleri Vakfı'nın Çatısı altında 2013 yılından beri faaliyetlerini sürdürmektedir. Kuruluşun hedef kitlesi özellikle gençlerden oluşmaktadır ve amacı ‘Barış’ bilinci ile yetişmiş barışa duyarlı bir nesil oluşumuna katkıda bulunmaktır. 


(Benimde katılım göstereceğim bu organizasyona sizleride bekleriz .Biletler Biletix.com 'da şuan satışta )
#masterpeace2014 #meetmasterpece #UTwithmasterpeace #soundofpeace #fashionforpeace #UTfashionpoint

Hiç yorum yok: